۱۴۰۴ جمعه ۱۳ ارديبهشت

اداره امور غذاخوری

شرح وظایف:
1ـ  تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان
2ـ اهتمام به تامین مواد غذایی اولیه از اقلام ارگانیگ و سبز با تاکید بر تولیدات کشاورزی پایدار
3ـ نگهداری مطلوب مواد غذایی
4ـ توزیع مناسب غذا طبق نیاز غذایی دانشجویان بر اساس آنالیزهای موجود در سطح کشوری، حفظ سطح ایمنی و بهداشتی و افزایش مطلوبیت
اداره تغذیه شامل دو ساختمان مجزا سلف سرویس و بوفه مرکزی می باشد و از امکانات ذیل برخوردار است.
سلف سرویس: طبخ و توزیع غذا به دانشجویان، کارکنان و اساتید، بعضاً خدمات در مراسم های مختلف بصورت ویژه
 
 
بوفه مرکزی: طبخ و توزیع غذا به دانشجویان، کارکنان و اساتید
مرکز صدور کارت: ثبت نام دانشجویان جدید الورود و راهنمایی آنان جهت فرآیند مراحل کارت تغذیه، پاسخگویی به ارباب رجوع در رابطه با افزایش اینترنتی غذا، رزرو غذا، تغییر رمز و ... به عهده این مرکز می باشد.
یارانه غذای دانشجویی:  مبلغ پرداختی دانشجویان در سال تحصیلی 1403-1404 برای هر پُرس غذای گران‌قیمت، متوسط و ارزان‌قیمت را به ترتیب، 15 هزار تومان، 12 هزار تومان و 7500 تومان اعلام شده است و تهیه غذای دانشجویان در دانشگاه‌ها توسط پیمانکاران طرف قرارداد، صورت می‌گیرد و بابت هر پَُرس غذای دانشجویی، بین 90 تا 120 هزار تومان به پیمانکاران پرداخت می‌ گردد، بنابراین عمده هزینه این غذا از طرف دانشگاه  پرداخت می‌شود.
 

تاریخ به روز رسانی:
1403/12/14
تعداد بازدید:
61646
اداره امور غذاخوری
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهيده قزويني، طبقه چهارم، معاونت دانشجويي
 student[at]alzahra.ac.ir
كدپستي : 1993893973 تلفن : 982188030651+ فاكس : 982188064380+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.