1ـ تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان
2ـ اهتمام به تامین مواد غذایی اولیه از اقلام ارگانیگ و سبز با تاکید بر تولیدات کشاورزی پایدار
3ـ نگهداری مطلوب مواد غذایی
4ـ توزیع مناسب غذا طبق نیاز غذایی دانشجویان بر اساس آنالیزهای موجود در سطح کشوری، حفظ سطح ایمنی و بهداشتی و افزایش مطلوبیت
اداره تغذیه شامل دو ساختمان مجزا سلف سرویس و بوفه مرکزی می باشد و از امکانات ذیل برخوردار است.
سلف سرویس: طبخ و توزیع غذا به دانشجویان، کارکنان و اساتید، بعضاً خدمات در مراسم های مختلف بصورت ویژه
بوفه مرکزی: طبخ و توزیع غذا به دانشجویان، کارکنان و اساتید
مرکز صدور کارت: ثبت نام دانشجویان جدید الورود و راهنمایی آنان جهت فرآیند مراحل کارت تغذیه، پاسخگویی به ارباب رجوع در رابطه با افزایش اینترنتی غذا، رزرو غذا، تغییر رمز و ... به عهده این مرکز می باشد.
یارانه غذای دانشجویی: مبلغ پرداختی دانشجویان در سال تحصیلی 1403-1404 برای هر پُرس غذای گرانقیمت، متوسط و ارزانقیمت را به ترتیب، 15 هزار تومان، 12 هزار تومان و 7500 تومان اعلام شده است و تهیه غذای دانشجویان در دانشگاهها توسط پیمانکاران طرف قرارداد، صورت میگیرد و بابت هر پَُرس غذای دانشجویی، بین 90 تا 120 هزار تومان به پیمانکاران پرداخت می گردد، بنابراین عمده هزینه این غذا از طرف دانشگاه پرداخت میشود.