۱۳۹۹ شنبه ۴ بهمن

حضور مرکز رشد دانشگاه الزهرا در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به صورت مجازی

امسال با توجه به مقتضیات و شرایط کرونایی کشور، بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار به صورت مجازی برگزار گردید و مرکز رشد دانشگاه الزهرا به همراه تعدادی از واحدهای فناور خود به نام های شرکت سیب زیست فن، ماشین هوشمند پیش گام، نوین طب بنیان راد و دانا ژن پژوه به مدت 4 روز از تاریخ 27 آذر لغایت 30 آذر به صورت مجازی در این نمایشگاه با ارائه دستاوردهای خود در نمایشگاه حضور یافتند.

1399/10/21