۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
برگزاری دومین کارگاه جراحی لاپاراسکوپی را برای جراحان عراقی
برگزاری دومین کارگاه جراحی لاپاراسکوپی را برای جراحان عراقی تحت نظر تیمی از بهترین جراحان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری بیمارستانهای سینا ، لاله و بهمن به مدت 4 روز از تاریخ 6/10/98 الی 9/10/98
بخش پزشکی شرکت "رضوان تک"  مستقر در مرکز رشد دانشگاه الزهرا در راستای فعالیت های خود در زمینه گردشگری علمی دومین کارگاه جراحی لاپاراسکوپی را برای جراحان عراقی تحت نظر تیمی از بهترین جراحان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری بیمارستانهای سینا ، لاله و بهمن به مدت 4 روز از تاریخ 6/10/98 الی 9/10/98 برگزار نمود.
در پایان این دوره، سرتیفیکیت مشترک ایفسو و انجمن جراحان درون بین به مشارکت کنندگان داده شد.
برگزاری این دوره‌ها در راستای معرفی توانمندیهای علمی ایران به منطقه و ایجاد پیوند میان اساتید برجسته ایران و کشورهای همسایه جهت تبادل تجارب علمی و عملی ودر راستای رونق اقتصادی و ارزآوری برای کشور، می باشد.

1398/10/11