۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
حضور مرکز رشد دانشگاه الزهرا در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به مدت 4 روز از سه شنبه مورخ 26/9/98 الی 29/9/98 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی با حضور دانشگاه های سراسر کشور، پارک ها، مراکز رشد، پژوهشگاه ها و شرکت های دانش بنیان برگزار گردید. مرکز رشد دانشگاه الزهرا به همراه 5 واحد فناور خود به نام های " سه بعدی پژوهان هیوا رهام"، "صبا ارتباط شریف"، "رضوان تک"، "زیما تک تجهیز" و "دانا ژن پژوه" در این نمایشگاه حضور یافته و دستاوردهای فناورانه خود را در معرض دید عموم قرار دادند.

بازدید ریاست محترم دانشگاه سرکار خانم دکتر مهناز ملانظری به همراه سرکار خانم دکتر معصومه حسین زاده و جناب آقای دکتر عمران مرادلو

بازدید ریاست محترم مرکز رشد جناب اقای دکتر حامد مقتدری از غرفه مرکز رشد

بازدید دکتر علی رحمانی معاون محترم اداری و مالی از غرفه مرکز رشد

بازدید دکتر مهدی کشمیری مدیر کل محترم دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه مرکز رشد دانشگاه الزهرا