۱۳۹۹ شنبه ۴ بهمن

تولید صنعتی پودر میکرونیزه آلومینیوم ساب استات دارویی برای نخستین بار در ایران به دست بانوان متخصص ایرانی

موفقیت یکی از واحدهای فناورمستقر در مرکز رشد دانشگاه الزهرا

شرکت تولیدی تحقیقاتی اکسین تک تضمین(اکتت) از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه الزهرا، موفق به تولید صنعتی و اخذ پروانه ساخت برای محصول پودر میکرونیزه آلومینیوم ساب استات دارویی از سازمان غذا و دارو شده است. خانم مونس پورخسروانی، رئیس هیئت مدیره این شرکت، اعلام کردند ماده اولیه دارویی آلومینیوم ساب استات که در فرمولاسیون محصولات دارویی آنتی هموروئید مورد استفاده قرار می گیرد تا پیش از این از شرکت های تولید کننده خارجی بویژه شرکت مرک آلمان خریداری می شد که با تولید این محصول بوسیله شرکت اکسین تک تضمین (اکتت)، امکان تامین نیاز سالانه شرکت های داروسازی داخلی فراهم شده است. خودکفایی در تولید این محصول، علاوه بر خدمتی که به جامعه داروسازی نموده، سبب ارتقا دانش، ارزش آفرینی، جلوگیری از خروج ارز و ایجاد ارزش افزوده بوده است و نیز نمونه موفقی از تبدیل ایده به کار، ترویج کارگروهی و کارآفرینی در سال رونق تولید است.

1398/09/16