1395-09-30

حضور مرکز رشد دانشگاه الزهرا در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فن بازار

Image title

هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور به مدت 5 روز از چهارشنبه مورخ 24/9/95 الی 28/9/95 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران با حضور دانشگاه های سراسر کشور، مراکز رشد، پارک های علم و فناوری، پژوهشگاه ها و شرکت های دانش بنیان برگزار گردید. مرکز رشد دانشگاه الزهرا  به همراه 8  واحد فناور به نام های شرکت صبا ارتباط شریف، نوآوران آوازه بارثاوا، تجهیزات پیشرفته الکترو اپتیک پارس، فن آوران تجهیزات نانو آزما، سه بعدی پژوهان هیوا رهام، کاوا صنعت پایور، هنر خاتم ایرانیان و پندار سیستم فدک در این نمایشگاه حضور یافته ، خدمات و دستاوردهای فناورانه خود را در در معرض دید عموم قرار دادند.

سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی، رئیس دانشگاه الزهرا و دکتر مرتضی شیری ، معاون پژوهشی دانشگاه به همراه سرکارخانم دکتر مریم کشاورزی ، مدیر امور پژوهشی از غرفه دیدن نموده و با مسئولین واحدها گفتگو کردند.

Image title